Джъстин Бийбър отложи турнето си заради пандемията от новия коронавирус, съобщи Конттактмюзк. То цели да популяризира новия му албум „Changes“.

Изпълнителят на хита „Yummy“ възнамеряваше на 14 май да тръгне на първото си турне от почти три години, но бе принуден да отложи планираните 45 концерта на стадиони и в зали заради нарастващите опасения във връзка с разпространението на коронавируса.

„В светлината на сегашната здравна криза и с най-голяма загриженост за засегнатите от заболяването Джъстин Бийбър отлага всички планирани през 2020 г. концерти от турнето си „Changes“, се казва в негово съобщение в Туитър.

„Макар че работи усърдно заедно с бандата, танцьорите и екипа си, за да подготви впечатляващо шоу, той винаги е поставял на първо място здравето и благоденствието на феновете. Той с нетърпение очаква да тръгне отново на турне и да пее в среда, която е безопасна за всички.“

„Здравето и сигурността на феновете и екипа ми са най-важни за мен“, отбеляза 26-годишният певец.

Първоначално той премести някои концерти от стадиони в зали, след като разпространението на COVID-19 повлия върху продажбата на билети, допълва БТА.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук