Вижте оригиналния начин, по който един американец се видя с любимата си

Любов по време на карантина? Възможно е! Поредното доказателство идва от Америка. Мъж изпрати номера си на непозната съседка с дрон, а после отиде на среща с нея като се „скри“ в балон. 

Действието се развива в града на небостъргачите – Ню Йорк. 28-годишният Джеръми Коен е фотограф по професия и има задача да направи репортаж за живота по покривите в условия на пандемия. В търсене на перфектния кадър в Бруклин, младият мъж зърва през обектива красива брюнетка, която танцува върху покрив на отсрещната улица. Запленен, той й праща телефонния си номер с дрон. 

Тори е изненадана от технологичния начин, по който я ухажва симпатичния непознат и бързо отговаря с SMS на кандидата за сърцето й. Следва споделена вечеря от разстояние, а след това и първата им близка среща. Джеръми се появява в огромен пластмасов балон с букет цветя и дезинфекциращ гел. А 24-годишната Тори е впечатлена от изобретателността и романтичното сърце на ухажора си.

Следва разходка при стриктно спазване на ограничителните мерки. Появява се и полицията, но не за да арестува влюбените, а да си направи селфи с тях.

Джеръми печели сърцето на Тори и милиони фенове и последователи в социалните мрежи. 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Звучи много романтично, но реалността е друга. Тези американци са много изобретатели, но българският мъж не прави нищо такова. Той само пита любимата си къде ми е салатата и ракията???

    • А дали не се наричате просто Злослова ?
      Ако един, или двама мъже не отговарят на посоченото в статията…..защо казвате „българският мъж“ ?
      Тъжно ми е че сте самотна…..

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук