pixabay.com
pixabay.com

Лекарят на френския футболен клуб Реймс Бернар Гонсалес, който бе заразен с коронавирус, се самоуби, съобщи Le Parisien, цитиран от БГНЕС.

Реймс на официалния си сайт потвърди, че 60-годишният Гонсалес, работил в клуба повече от 20 години, е починал.

Докторът е бил в домашна самоизолация със съпругата си. Според Le Parisien, в предсмъртното си писмо Гонсалес е обяснил, че именно коронавируса е причина за решението му.

Президентът на Реймс заяви, че е шокиран от новината и не може да подбере думите си. “Тази пандемия засяга Реймс в самото сърце, това е личност от Реймс и великолепен професионалист, който ни напусна. Неговата 20-годишна мисия в клуба бе изпълнена с максимално умение, страст и дори самоотверженост. Д-р Гонсалес в най-тежките периоди за клуба работеше на доброволни начала. Той беше художник в душата си. Разбира се, между нас съществуваха търкания, приятелски разногласия, но за нас това бе като игра. Той беше личен лекар за мен и днес всички мисли на служителите на клуба, за които той ще остане силна фигура, са насочени към подкрепа на съпругата и родителите му “, се казва в изявлението на клуба. 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук