Сега е моментът да покажем, че сме общност, която подкрепя всеки, който се нуждае от помощ, казват в посланието си младежите

Бургаските абитуриенти от 12 „в” в ППМГ „Акад. Никола Обрешков” са учениците, взели решението да дарят парите си за бала за добра кауза – закупуването на хранителни пакети за хора, изпаднали в нужда заради коронавируса. Днес те публикуваха видео, с което исках да обяснят на широката публика защо са взели такова решение и какво мислят за проблемите на мнозина наши съграждани, останали без работа и прехрана. 

„Всички ние, като общност, трябва да преминем през трудните дни на социална изолация, здравна и икономическа криза. COVID-19 остави много от жителите на нашия град без работа и доходите, а хората в неравностойно положение – без основни хранителни продукти. Сега е моментът да покажем, че сме общност, която подкрепя всеки, който се нуждае от помощ. Ето защо, ние, учениците от 12 „в” клас от ППМГ „Академик Никола Обрешков” ще подпомогнем нуждаещите се, за да облекчим поне за малко затрудненото положение, в което се намират”, коментира момиче от класа в самото начало на видеото.

„Ето това са децата на Бургас!”, лаконичен бе в благодарностите си към децата кметът на Бургас Димитър Николов.

1 коментар

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук