„И Борисов е изнервен“

Премиерът също е изнервен. Показва го на последните брифинги, където се разпорежда кой министър и кой професор да говори. Но да излизаш като президента и да всяваш разкол, да не е престъпно, но е неморално.


„Румен Радев защитава позиция, което много добре знае, че няма как да се случи. Всичките му изказвания през последната година и половина са само, за да захранва собственото си его, което явно някой нарушава. По същия начин говори и Кристиан Вигенин, който миналата седмица поиска избори в парламента, за да получи одобрението на определен кръг хора“.

Това заяви политическият пиар Нидал Алгафари.

„В ситуацията, в която се намираме, беше логично Министерският съвет, президентството и парламентът да бъдат обединени. Вероятно след срещата си с Бойко Борисов и министри е мислил, че ще играе ролята на служебен премиер или на главнокомандващ и ще ръководи всичко това, което се случва. Отново беше накърнено егото му.

Премиерът също е изнервен. Показва го на последните брифинги, където се разпорежда кой министър и кой професор да говори. Но да излизаш като президента и да всяваш разкол, да не е престъпно, но е неморално.

Със сигурност следващите парламентарни избори ще се връщат на тази ситуация – че сме взели много пари, които са били откраднати и т.н. Ще има нови политически субекти, които може да са партии или хора. Аз не знам в момента да има някой с по-висок рейтинг от ген. Мутафчийски. Той има нещо, което е уникално спрямо всички останали по света – невероятно каменно лице, биволско лице и спокойствие, което излъчва. Получи не само доверието, а и признанието на хората буквално за една нощ. Той го носи в себе си и е логично да има развитие. Надявам се да успеят да го убедят от ГЕРБ, БСП или друга партия, че има качества.

Румен Радев, дори и подкрепен от БСП, няма шанс да спечели втори мандат. Дори и тези, които са „сини“ и десни, гласуваха за ген. Радев, за да си отмъщават. През 2016 г. много малко хора го познаваха. Не знам дали БСП ще се откаже от Радев, но го е правила със силни фигури – Жан Виденов, Николай Добрев, Красимир Премянов и дори Сергей Станишев“, каза още Алгафари.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук