Надрусан шофьор катастрофира в една и съща къща с два различни автомобила, единият от които на собственика на къщата.

Невероятната случка се разиграла в Сан Рафаел, Калифорния, съобщават от местната полиция. Органите на реда били уведомени за инцидента около 3 часа посред нощ, а детайлите около него били толкова странни, че униформените не знаели какво точно се е случило.

Това, което научили по-късно е, че около 2:45 часа мъж решил да изкара жълтия си Мустанг. Той се озовал в оградата на къща и преди да го е видял някой решил да премести колата си, но автомобилът му продължил да се движи, преминал през двора и влязъл в дома.

Събуден от страшния трясък на срутената къща, собственикът й се събудил и се приближил до шофьора, за да разбере какво става. Осъзнавайки, че водачът не е в състояние да шофира, той прибрал ключовете на колата и влязъл обратно вътре, за да уведоми властите.

Пияният обаче решил отново да напусне местопрестъплението и когато полицията се появява на местопрестъплението, забелязал ключовете от колата на собствениците и така си осигурил ново превозно средство, с което да се измъкне.

С нов план за бягство той влязъл в Тойотата на семейството, сложил предавката и ударил газта, но вместо да потегли назад, автомобилът продължил напред и влязъл в къщата. Тогава собственикът на дома отново излязъл, за да прибере и ключовете от собствената си кола, но шофьорът започнал да го удря в лицето, причинявайки му сериозни наранявания.

Докато полицаите се опитвали да го арестуват, мъжът все още си мислел, че управлява автомобила, макар и без ключове.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук