Бившата-настоящата на Кобрата пусна своята версия на песента „Повей ветре”

Андреа възмути с опитите си да се прави на великата Паша Христова. Бившата-настоящата на Кобрата пусна своята версия на песента „Повей ветре” в навечерието на Великден, но отнесе жестока критика заради пошлия си външен вид, пише Lupa.bg. Деколте до пъпа, ярко червено червило и сладострастен поглед – така Андреа изпълни песента на Паша Христова.

„Винаги съм уважавал и обичала българската музика – българската естрада. Знам, че е дръзко да изпея тази песен на великата Паша Христова, но в момента на изолация сърцето ми копнее за музика. И тази песен в мое изпълнение се надявам да ни сплоти, за да не забравяме колко велик народ сме. В този светъл празник искам да ви кажа, че никога не трябва да губим вяра в Господ, в себе си, в нас като хора! Колкото и трудно да бъде, през колкото и трудности да преминаваме, музиката ще ни обедини!“, разясни защо е избрала да изпълни тази песен фолк фурията.

Ето и изпълнението на Андреа:

1 коментар

  1. Първо, не знам тази коя е и второ, Паша Христова е единствена и неповторима с таланта си! А на тази белите опити са само гавра с нейната памет и нейния талант! ?

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук