/ Facebook/BoykoBorissov
/ Facebook/BoykoBorissov

Премиерът Бойко Борисов слуша хитовото македонско парче „Корона Чао“ на изпълнителите Дац и Александър в джипа на връщане от инспекцията на магистрала „Хемус“ и дори пусна видео, което се излъчи на живо в официалния му профил във Фейсбук.

Песента е тотален хит в социалните мрежи и само за ден отчете 200 000 гледания в Youtube. Тя е ремикс на химна на партизанската съпротива в Италия – „Bella Ciao“. Видеото е заснето в домашни условия, участниците са под карантина, спомнят си дните преди пандемията и  мечтаят да отидат на кръчма преди да полудеят.

Според медиите в Северна Македония рефрен от парчето е вдъхновен от изказване на българския премиер, който по време на брифинг се чува да казва:“Не кашляй там“. 

„Благодаря и на Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski. Северна Македония може да разчита на нашата подкрепа!“, пише премиерът и благодари на всички българи, които останаха вкъщи, следвайки указанията на Националния оперативен щаб.  „Само с общи усилия, дух и дисциплина ще се преборим с коронавируса. Благодаря на всички български граждани, които спазват правилата. Само така ще се върнем към нормалния си живот, пише Борисов. 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук