Има хипотеза, че Кристиян е натиснал газта докрай, за да види какво ще стане, каза журналистката

Беше много леко да се работи с Милен Цветков. Гледам видеа на нас през годините и се упреквам, че съм била слепец, защото виждам гениалността му в начина, по който общуваше с хората, коментира пред bTV Лора Крумова, която му бе екранна партньорка.

„Той нямаше шанс. Това момче го екзекутира, не просто го уби. Той е преживял такъв удар, който не му е дал никакъв шанс“, каза тя.

„Има версия, че Кристиан е искал да види какво е да натиснеш газта докрай. Това говори за една безчувственост в хора, които не е имало за какво да се хванат през живота си“, добави журналистката. 

„Искам да знам какво се е случило. Каква е причината, какво е станало. Това е единственото, което ме интересува. Когато видях кадрите, той не е имал шанс. Това момче го е екзекутирало.

Това е скорост, която тепърва ще се установи, говори се за 130 км/ч. Този удар не му е дал никакъв шанс.

Искам да успокоя хората, които са му помогнали. Тези хора, които му се притекоха на помощ, му помогнаха да не загуби живота си по начина, по който той не искаше – между ламарините. И той не го загуби по този начин. Радвам се, че той излезе от тази кола. Смятам, че са постъпили правилно“, коментира журналистката.

„Видях много хора да страдат за него – такива, които са го познавали, и такива, които не са го познавали добре. Това не ме подразни. Той имаше толкова директен начин на общуване и толкова лесно поставяше границите с хората, с които не желае да общува, че заради неговата директност го чувстват близък. И така трябва да бъде.

Вътрешно сигурно би му било мило да види, че е в сърцата на толкова много хора“, каза още Лора Крумова.

„Той имаше този усет да влиза в разговора не на първа, а на четвърта скорост. Създаваше една артистичност във влизането в разговора, но не беше маниерен. Умееше много директно да постави въпроси. Той умееше и да вижда у хората таланта“, каза тя.

„Сега е особено важно да видим правосъдие и то истинско. Но не го виждаме. Непрекъснато правозащитниците ни показват, че сме нищожества“, заяви журналистката взирайки пускането на Йоан Матев, подсъдим за убийството на Георги Игнатов от Борисовата градина, под домашен арест, защото заседанията се бавели.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук