pixabay.com
pixabay.com

Събитието е подкрепено от популярни личности

апочна националната онлайн кампания в подкрепа на българския туризъм „Резервирай в България“.

На сайта www.bgtourism.bg от днес до 10 май ще се представят редица хотели и забележителности в страната, като целта е да бъдат насърчени българите да резервират своите почивки в хотели в страната.

Проявата е под егидата на Министерството на туризма, Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, съобщиха от ИАНМСП.

Близо 150 участници – хотели и места за настаняване, туристически забележителности, туристически обекти и компании, работещи в сферата на туризма, ще представят своите продукти. Туристическият бранш, който е взел сериозни мерки за безопасна ваканция, ще представи редица нови предложения и атрактивни оферти към българските туристи.

Събитието е подкрепено от редица популярни личности от страната – Христо Стоичков, Мария Гроздева и еврокомисаря Мария Габриел.

„Поздравявам авторите на инициативата „Резервирай в България“. Виртуалните туристически изложби и обиколки са нова възможност да преоткрием красиви места в Европа и България във времето, когато трябва да останем вкъщи, заради коронавирус.

България е страна – богата на традиции, култура и таланти. Всяко кътче ни приканва да го посетим, да съпреживеем минало и настояще, да се заредим духовно и емоционално. Нека всички подкрепим и виртуално отново посетим местата и дестинациите, които познаваме, да открием красотата на нови. За да излезем по-силни от сегашната ситуация – заедно, с грижа за България и отговорност за бъдещето на страната ни“, споделя еврокомисар Мария Габриел.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук