/ iStock/Getty Images
/ iStock/Getty Images

Мъж от „Сабана Пердида“ в столицата на Доминикана Санто Доминго, е обвинен в изнасилване на трите си малолетни дъщери, две от които забременяват, едната е на 14 г., а другата 16 г.. Поради този факт, полицията в Санто Доминго наложи на обвиняемия година затвор като мярка за неотклонение и го изпрати в затвора Ла Виктория.

Роднините на трите момичета разказаха как непълнолетните са били изнасилени от собствения си баща. Твърди се, че 35-годишният подсъдим е заплашвал майката на момичетата, за да не го докладва.

Според обвинението майката на момичетата е описала, че съпругът ѝ, е малтретирал собствените си дъщери, които са бременни съответно в 6-ти и 8-ми месец.

Тя посочи, че индивидът се е възползвал от непълнолетните, когато тя е излизала на работа в сутрешните часове, като е с тях сам вкъщи.

Подсъдимият, който багаше от правосъдието в продължение на няколко месеца, бе открит вчера от роднини на майката на момичетата, които обясниха, че полицията не обръща внимание на случая, въпреки издадената заповед за арест.

Мъжът е взел момичетата, които е отвлякъл в къща в района на Лос Гуариканос, в северната част на Санто Доминго, посочиха близките на майката на момичетата.

Лицето, след като излезе от съдебната зала, само каза, че бившата му жена иска да му навреди и отрече, че е извършил престъплението.

Инцидентът е станал в района на Барио Нуево, в Сабана Пердида, а според близките на момичетата майката на обвиняемия е била съучастничка в изнасилванията, тъй като през последните дни е карала непълнолетните си внучки да проституират, така че и тя се издирва от властите.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук