Разгледайте лицата на всички министри и вижте в тях празното им съдържание. Вижте и политиците, прокурорите и съдиите. Вгледайте се в тях само за миг. Празни души, грозни лица, некомпетентност и пустословие. Удобни за всяка власт уличници. Минаха 30 години фалшив преход към демокрация и сме отново в тинята. Този път с прякото съдействие на корумпираната и негодна европейска бюрокрация. И политика. България има нужда от основно почистване. Всичко следва след него и само след него…

Лицето Божков знае много добре, че атаката срещу него не идва от лицето Борисов. Но, лицето Божков е вече с изтекъл срок на годност и тази част от „договора“ с държавата боли. И Борисов го боли! Има защо да не се чувства добре, когато Божков страда. Това е като драмата в едно семейство в което мъжът и жената се чувстват добре, но други причини налагат да се разделят.

Случаят с хазартния бос не е прецедент. Това е онкологична диагноза на политическия ни живот. Ако се върнете назад във времето ще се досетите и сами, че у нас всички богати хора бягат от държавата, а властта ги гони. И никога не ги стига. Пък и защо ли да ги стига, когато преди това им е издала дипломатически имунитет, за да им разтвори голям политически чадър. И вечно отворен зелен коридор за бягство от правосъдие! Външното ни министерство е пробито отвсякъде в едно с всички други държавни и общински органи. Всички служат вярно на олигархията, престъпността и мафията – като глава на всичко!

Разгледайте лицата на всички министри и вижте в тях празното им съдържание. Вижте и политиците, прокурорите и съдиите. Вгледайте се в тях само за миг.
Празни души, грозни лица, некомпетентност и пустословие. Удобни за всяка власт уличници. Минаха 30 години фалшив преход към демокрация и сме отново в тинята. Този път с прякото съдействие на корумпираната и негодна европейска бюрокрация. И политика.

България има нужда от основно почистване. Всичко следва след него и само след него…

Автор: Николай Марков

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук