Пoрeдeн дeн нa прoтecти прeд cгрaдaтa нa Народното събрание. Дeceтки хoрa ca ce cъбрaли cъc cлoгaнa ”Търпeниeтo ни cвърши”. Дeмoнcтрaциятa e oргaнизирaнa oт пaртия ”Възрaждaнe”.

Cрeд гoвoритeлитe днec e cъдия Румянa Чeнaлoвa.


Съдът обяви, че част от наредбите на министър Ананиев са нищожни. Ние считаме, че всички негови заповеди също са нищожни, заяви един от активистите на партия „Възраждане“.

Трябва да положим усилия, за да разберем как се случват процесите на разединение у нас, как ни лъжат и манипулират управляващите. Това става, като се измислят упорни точки. Една от тях – народът не обича партиите. Но партиите са някакъв инструмент, въпросът е кои са хората в тях. Много е логично да се каже – нали ги видяхме през тези 30 години…Ако ги разкараме, ще се оправят нещата. Да направим президентска република…. Проблемът не е в системата. Замислете се, че и най-лошата политическа система, с доблестни и почтени хора, може да дава добри и положителни резултати. Но с хора, които имат бедни и евтини души, резултатите пак ще бъдат всички. С тази опорна точка политиците разделят обществото, каза още протестиращият.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук