Дългогодишният кмет на Хасково Георги Иванов, избиран с подкрепата на най-различни десни и леви партии, нажежи имотния пазар в града. През последните седмици бившият градоначалник е пуснал за продажба триетажната си къща, имението си с 13 декара двор на брега на язовир Клокотница, както и хотела си Ретро, пише Offnews.bg.

Кметската къща е с 260 квадратни метра РЗП и още 280 кв. м двор. Имотът в идеалния център на града е на ъгъл, има вход от две улици, два гаража, единият от които е двоен. Първият етаж със самостоятелен вход и двор е работил като заведение. Може да бъде преустроен в магазин или да се продаде отделно като етаж с гараж и двор за 130 000 лева. Другите два етажа по 80 кв.м. са свързани като мезонет и имат двоен гараж и двор, пише в обявата.

Исканата цена за къщата е 300 000 лева.
Търси се купувач и на внушителното мь имение, разположено на брега на язовир Клокотница. То се предлага от „Адрес“ като „обзаведена и оборудвана къща с модерна визия“. Двуетажната постройка е с 572 квадратни метра РЗП, къща за гости, кей към водоема, има уникална гледка, собствен път, без съседи и има 13 декара двор, по който са се трудили много специалисти по ландшафтна архитектура. Обявената цена за уникалната недвижимост е стресиращо ниска – едва 440 000 евро. Преди 5 години бТВ направи разследване и прати дрон да заснеме въпросната вила. Тогава се допита до експерти в търговията с недвижими имоти, които дадоха „консервативна оценка“ от 2,5 милиона лева.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук