Адвокатка и дъщеря й са задържани за готвено покушение срещу съдия (ВИДЕО)

Само за тази година това е втори арест за Румяна и Деница Тодорови

Адвокатка от Враца и дъщеря й са задържани заради готвено покушение срещу съдия от същия град. Румяна и Деница Тодорови бяха арестувани в началото на март по обвинение за измами. Съдът обаче не ги остави за постоянно зад решетките и така, според прокуратурата – престъпната им дейност продължила.

В началото на март Румяна и Деница Тодорови, заедно с още двама души се озоваха в ареста заради множество  измами. Разследващите откриха в домовете им печати на най-различни институции, ВУЗ-ове, нотариус. Днес спецпрокурори отново извършиха обиски на 4 адреса във Враца.

„В хода на досъдебното производство бяха събрани нови доказателства за това, че адвокатът и нейната дъщеря са правили опити да се свържат с лица от криминалния контингент, които да поставят взривно устройство в автомобила на действащ съдия от град Враца”, обясни Сийка Милева, говорител на главния прокурор.

1 коментар

  1. Не е точно така както го представят в медиите. Тази жена е много добър и уважаван юрист. Със сигурност нещата са поръчкови, като всичко в тази страна! ?

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук