Бойко Борисов / МС, пресцентър
Бойко Борисов / МС, пресцентър

Севделина Арнаудова прави страхотни неща, заяви премиерът

Премиерът Бойко Борисов застана твърдо зад своя директор на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова, която преди ден бе мишена на компроматната атака на обвиняемия Васил Божков.

„Севделина прави страхотни неща. Не искам да влизам в играта. На човек с 18 обвинения ли да отговарям?“, отсечеБойко Борисов по време на инспекцията на Третия лъч на Метрополитена.

„Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол“, категоричен беше Борисов по адрес на укрилия се в Дубай хазартен бос. „Нека да оставим на хората, които се занимават с това – прокурори, съдии, следователи, полицаи – да завършат целия този процес и тогава да дойдете да ме питате“, категоричен беше министър-председателят.

Борисов уточни, че не е разговарял за екстрадицията на подсъдимия и укриващ се в Сърбия Цветан Василев със сръбския президент Александър Вучич, който тези дни беше у нас. „Има процесуално следствени действия, тези хора са клиенти на правосъдието, а не наши“, напомни премиерът по отношение и на Василев, и на Божков.

„След месец и половина-два софиянци ще бъдат доволни“, върна се той на темата на инспекцията, а именно – новата отсечка на Метрополитена от „Красно село“ до „Хаджи Димитър“. Гледам направеното – фантастични неща сме направили, никога не са правени. Не са могли“, заяви премиерът.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук