Над 12 000 души са гласували в анкетата на хазартния бос Васил Божков само за едни час. Тази сутрин както обичайно точно в 8 часа, той попита през Фейсбук дали ще бъде подкрепен за нов политически проект.

В рамките само на час беше регистрирана голяма активност. Близо 70 на сто от гласувалите са „за“ тази идея, показа проверка на Фрог нюз в 9 часа.  Любопитното е, че болшинството от коментарите също са окуражителни. Много хора, обаче искат Божков да стигне до край в разобличаването на управлаващите като настояват за още доказателства.

„Извинявай, какво стана с доказателствата срещу рекетьорите?! Всички чакаме, а такива няма! Щото комикси всеки прави, особено сатиричните издания..“, пише потребител. Друг път допълва : „От 35 г се знаем- никога не е излъгал за нищо. Каквото каже го прави! Направи партия народа ще гласува за теб, вкарай в затвора всички който са били на власт от 1989 насам заедно с депутати кметове.. смяна на корумпираната прокуратура! Излизане от ес нато и затваряне на 4 бази и народа ще те обича като Левски- Бъди здрав и се пази!“.

Трети коментира: „Само ако приемат промени в изборното законодателство бюлетините да са с търкане“.

Дама пък споделя:Много е хубаво, че вадите кирливите ризи, които, разбира се, трябваше да вадите не когато сте опрян в стената. Но! Тази анкета не значи нищо и да твърдите обратното би било същата манипулация, както да се организира армия тролове да пускат сърчица под постовете ти като доказателство за народната любов, както прави Борисов. Т. е. какво ново предлагате на политическата сцена, освен още от същото?

Не липсват и  иронични коментари: „Само ако си вземете джип и Севда за ПР! Кредит има да изплаща девойката..“.

И още: „Хазартен въпрос – купуваш си талон за търкане (даваш си доверието на сляпо) без да знаеш има ли печалба в него. Тцъ! Дай ПРОГРАМА на този проект и тогава питай хората“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук