Васил Божков пусна нова порция разговори между него и Б.Б. Според бизнесмена зад инициалите стои името на премиера Бойко Борисов. Ето какво написа бившият хазартен бос:

Имам 18 обвинения. Засега…


Те се дължат на показанията на едно лице. Под внимание не са взети показанията на десетки други разпитвани свидетели, които опровергават Прокуратурата.


На разпит не са извикани само ББ, Менда и VG. Вече пети месец в България не разрешават на адвокатите ми да ме защитават, а съм с назначени служебни защитници.


Основното ми обвинение е за неплатени суми към бюджета. Това биха могли да бъдат обвинения към компаниите, които са спазвали законите и са заплащали всички данъци и такси стриктно. Половин милиард по данни на МФ, от които ви лишиха с лека ръка. Аз никога не съм дължал и не дължа пари на бюджета.


VG умишлено и целенасочено създаде тази инсинуация. Прокуратурата се втурна да прави внушения за огромни кражби, за да прикрие разграбването на имуществото на мен и близките ми.


#БъдетеЗдрави


PS: За забавление: Ч.Р.Д., ББ! Пак.

Facebook, Васил Божков

Премиерът Борисов днес празнува своя рожден ден. Очакваше се Васил Божков да „изненада“ с още разкрития в страницата си във Facebook, след като миналата седмица публикува първи снимки от разговори между двамата. В чатовете бяха замесени имената на футболисти и на Мая Манолова.

Припомняме още, че голяма част от разпространената комуникация бе на кирилица, като по-късно сам премиерът коментира, че мобилният му телефон е стар и разполага единствено и само с латиница.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук