Мултимилионерът Васил Божков се е охранявал не само с живи гардове и изключително скъпа техника в дома и офисите си, но е разчитал и на бронировка в пердетата. Сензацията дойде от интервю на социоложката Мира Радева, дадено пред радио „Пловдив“.

В разговор тя обяснява, че е била на гости на хазартния бос на столичната улица „Московска“, където е била поканена да обсъжда още преди години евентуален политически проект, зад който Божков да застанен. Става въпрос за явяване на парламентарни избори, като беглецът в Дубай бил лобирал за известен бизнесмен, производител на колбаси. Тогава Радева отказала поканата да се включи в такъв проект и възприемала намеренията му да се вклини в активното управление и тогава, и сега (с идеята за партия „Българско лято“ – б.р.) като несериозни. 

„Оставаше 1 месец до изборите и аз казах, че са закъснели и ще загубят. Тогава за първи път видях, че има и бронирани пердета“, разкри Радева. 

Божков и „изгнаникът“ в Белград Цветан Василев, който фалира четвъртъта по състоятелност банка у нас през 2014 г., си приличат явно не само по идентичните ходове за бягство от прокуратурата, но и по защитите, които ползват. Както е добре известно, мустакатият габровец се ширеше в огромен палат край градинката „Кристал“, който е ремонтиран с бронирани стъкла. За тях се твърди, че могат да посрещнат и удар с гранатомет. 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук