Президентът Румен Радев ме следи с дрон. Бомбата хвърли премиерът Бойко Борисов по време на извънредна пресконференция в централата на ГЕРБ, на която коментира изтеклите скандални записи, за които се смята, че е неговият глас, както и публикуваните снимки от спалнята му в резиденция „Бояна.

А сега оставаше да има записи и от спалнята, тогава всички сме го закъсали, добави иронично министър-председателят.

„Радев ако го запишат вкъщи, дали си говорят така стерилно. Не признавам, че аз съм на записа, не знам откъде могат да вземат и къде да компилират. Интересува ме дали е законно. Ако е законно, тогава е проблем. Не слушам една и съща песен“, каза Борисов. 

„Представяте ли си да кажа аз като премиер: Правителството ще бъде свирепо към президента. Той го каза, значи се готви да ни прави лоши неща. Понеже моят дядо са го били комунистите, ще бъда много нащрек. С всичко което са показали, те не могат да ни бият. Социолозите почнаха да дават резултати. Продължаваме да сме първа политическа сила. Това е много притеснително“, каза Борисов.

„Радев, Цветанов, Слави Трифонов, са готови да се прегърнат с всички, само не и с ГЕРБ“, каза той.

„Охраняват ме докато спя. Охраната на президента Радев и моята спят в един и същи двор. Понеже Радев мина границите искам да ви кажа, че той си позволява да вдига дрон и да ме снима. Като кажа на охраната, че ще сваля този дрон, те му казват и той го сваля. Охраната казват, че той го управлява. Твърдя, че той ме снима с дрон. Прокуратурата да извика НСО и да ги питат. Понеже джипките имат система да свалят дрон и като кажа, те му предават и той го прибира“, каза Борисов. 

„От НСО ми казаха, че от Китай са му подарили дрон и той си го кара“, каза премиерът по адрес на президента Румен Радев.


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук