Няма как шаржове и клипчета без никакви доказателства да доведат до политическа криза. Според мен г-н Божков цели друго – от една страна, да дестабилизира държавата, а освен това да покаже на властите в Дубай, че той е един политически изгнаник, за да не го екстрадират в България.

Това обясни председателката на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова пред „Марица“.

„Разковничето, на което г-н Божков и неговите клакьори от БСП разчитат, е, че обикновеният българин няма да чете законите, но ще чете „сензационните“ разкрития и лесно ще се хваща на манипулации. А и българинът обича да казва: „Е, не може там да няма далавера“, каза още Менда Стоянова.

Тя не отрича, че познава Васил Божков и по този повод заявява:

„Познавам го, както и всеки голям бизнесмен у нас. От 2009 г. работя на висока позиция в парламента и съм се срещала със стотици бизнесмени по тяхно искане. На тези срещи те винаги са искали едно – промяна на един или друг закон в полза на техния бизнес. Не ме разбирайте криво – това е нормален диалог между законодателната власт и бизнеса, част от тези искания са разумни и ние ги приемаме, други не можем да приемем, защото биха навредили на държавата или не биха били равнопоставени с останалите субекти в бизнеса.Този диалог не съм спирала през всичките тези години и не смятам, че е редно да се отказваме от разговори с представители на бизнеса“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук