Бойко Борисов / МС, пресцентър
Бойко Борисов / МС, пресцентър

Бойко Борисов е в основата на спирането на спонсори към „Герена“, научи Maxnews.bg. Премиерът преди малко повече от седмица имал разговор с част от феновете на Левски, които се обърнали за помощ към него, но той отказал този път да съдейства.

Точно това негово действие, или по-точно бездействие, беше поводът мажоритарният собственик на сините Наско Сираков да заяви на пресконференция, че изненадващо имало доста кандидати да дават пари на клуба, но изненадващо се оттеглили.

„Стига вече, оправяйте се! Бал съм ви м*йката! Наредил съм никой нищо да не дава, не може да се налива само от пусто в празно. Когато си оправите къщичката, тогава може да се мисли за някакво финансиране“, бил отговорът на премиера.

Борисов е притеснен от всичко, което се случва в държавата и гледа да оправи нещата и да се задържи на власт. А той постоянно е обвиняван, че не помага достатъчно на останалите отбори у нас и най-вече на ЦСКА, а за сините се правят реверанси.

Противно на логиката, от „Герена“ също нададоха вой преди време, че Бойко Борисов помагал на всички, но само не и на Левски.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук