„Бойко Борисов няма право да управлява автомобил! Това е против всички закони на охранителните служби“, заяви експерт по сигурността, пожелал анонимност.

63-годишният експерт, който е бивш служител на НСО, направи коментара по повод публикуваното видео, на което премиерът за малко не направи ПТП при една от проверките си на строителни обекти в провинцията.

„Той може и да е супер шофьор, но на такъв пост по закон няма право да го прави, особено когато извършва служебни задължения. Президент и премиер нямат право да шофират, затова си има специализирани служители, на които се разчита, които са в точно определена възраст и всекидневно тренират всякакви ситуации на пътя, а и при охраната на високопоставени членове на управляващите. На някои от предишни видеа, публикувани в медиите и социалните мрежи, се вижда, че Борисов кара и без колан“, коментира още експертът.

„Разбрах от настоящи колеги, че Борисов много добре е запознат с порядките, но въпреки забележките от моите по-млади колеги, той не давал идума да се обели“, завърши той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук