Вижте за какво са ви наели – да пазите мафията, да пазите престъпниците, гневен е скулпторът

Видеоклип, на който се вижда как скулпторът проф. Велислав Минеков държи реч на полицаите пред окупираното кръстовище на Ректората, се разпространява в социалните мрежи и се превърна в хит сред протестърите.

„На чия страна сте – на страната на мафията или на страната на народа? Вие не сте ли част от народа с вашите семейства, с вашия разум, с вашето съзнание?

Разбирам, че сте длъжни да пазите тишина, но това е предателство спрямо народа. Вижте за какво са ви наели – да пазите мафията, да пазите престъпниците.

Това е срамно дело, почувствайте го. Това, което вършите е срамота, предавате народа”, казва проф. Велислав Минеков на омълчалите се полицаи, скрити зад шлемове и щитове.

1 коментар

  1. Ще дойде момент когато , ще ни изправят едни срещу други/Народ и Охранителните структури , охранителни за тях/ , и ако не вденат за какво става дума , ще се наложи сигурен съм/предвид наглостта на Статуквото/ , да им трошим тъпите кратуни.За България е дошъл момент да си убие кучето , защото е побесняло.Ако не го стори , кучето ще го хапе и зарази .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук