10-годишно момче бе ударено от служител на спортен комплекс по плуване в Бургас, предаде Нова телевизия. Инцидентът се станал на 5 август.

След като Петър Петров се преоблякъл след тренировка, заедно с трима свои приятели се запътил към асансьора. Служителят два пъти попречил на врата на асансьора да се затвори и влязъл при тях. След това ударил момчето.

Петър е категоричен, че не е предизвикал акта на агресия по никакъв начин. София Калинова, която работи в спортния комплекс, веднага била извикана от притеснени деца. Намерила Петър свит в единия ъгъл на асансьора.

„Той се е опитал да избегне удара и се е ударил в стената“, обяснява тя. Веднага поискала обяснение от служителя, който започнал да се оправдава с думите, че само пернал леко детето зад врата. Обадили се на майката Юлия, която в това време била на работа.

„Петър не е буен, много е спокоен“, казва тя и подчертава, че момчето цяла нощ не е спало след инцидента. „Ще търсим правата си“, категорична е майката на Петър. Виновният служител вчера е подал молбата си за напускане.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук