/ iStock/Getty Images
/ iStock/Getty Images

След като в продължение на четири месеца беше най-натрапчивото лице на телевизионния екран, в началото на лятото генерал Венцислав Мутафчийски потъна вдън земя. Щефът на НОЩ се появи само веднъж да получи дарение от линейки във ВМА, а през останалото време мълчи, сякаш обиден на народа като Иван Костов.

Генералът и съпругата му Елена попаднаха в обектива на наш репортер на плаж в тихия курорт Черноморец в Бургаския залив. Броени дни преди рождения си ден Мутафчийски разпускаше с плуване и почти безалкохолен коктейл със спрайт и малко мента.

Докторът не носеше маска, но предпазните средства на открито не са задължителни. За сметка на това внимателно предпазваше добре обръсната си глава – негова запазена марка, с екстравагантна шапка, както препоръчват всички дерматолози.

Генералът правеше впечатление с изключително мускулестата си фигура, макар и с десетина излишни килограма. Пожелаваме му приятна ваканция, за да е готов с пълни сили да се изправи срещу втората вълна на коронавируса наесен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук