Политическият анализатор с коментар за ситуацията в страната

Когато Борисов губи, винаги хвърля оставка, за да спечели пак. Така е откакто го познаваме. Но сега това поведение се промени. Той знае, че губи от тази ситуация. Т.е. той е поставен в изключително тежка зависимост и трябва да слуша по-силните. Обикновено такива типажи не се притесняват от такива неща като снимки с пари, оръжия. Голямата драма е, че той е сниман как „спинка“ в леглото безпомощен, от това е стресиран. Така че той не само „спинка“, но трябва и да „слушка“. Това каза политическият анализатор Осман Октай в ефира на телевизия 7/8.

„Тези, които 41 дни са на площадите и постоянно някой ги дразни, подиграва се с тях, допълнително нажежава обстановката. Нещата не са добре. Всеки, който подпише тази нова Конституция, има семейство, има фамилия, хората ги знаят и ще ги заградят“, коментира Октай.

„Аз очаквам още по-драматични провокации срещу младите хора от протестите. Борисов с това, което прави, превръща цялата държава в заложник. Те нарушават основите на държавата, не просто за някаква си далавера“, посочи той.

„Когато Борисов губи, винаги хвърля оставка, за да спечели пак. Така е откакто го познаваме. Но сега това поведение се промени. Той знае, че губи от тази ситуация. Т.е. той е поставен в изключително тежка зависимост и трябва да слуша по-силните. Обикновено такива типажи не се притесняват от такива неща като снимки с пари, оръжия. Голямата драма е, че той е сниман как „спинка“ в леглото безпомощен, от това е стресиран. Така че той не само „спинка“, но трябва и да „слушка“,  коментира Октай.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук