Нов пост на бизнесмена

Подсъдимият бизнесмен Васил Божков с нов пост в социалните мрежи. Този път той обръща внимане на факта, че ролята на бухалките в днешно време се изпълнява вече от държавните институции.

„Най-голямата гордост на Бойко — “разчистването” на контрабандните канали за цигари съвпада с монополизирането на бизнеса от “Булгартабак” и превръщането на Шиши в единствен играч на пазара“, пише Божков и допълва, че Кирил Домусчиев и разработените канали на фармацевтичния му бизнес  били поредното парче от пъзела. 

„Финалното доказателство за чадъра на държавата над мафията е че с години никой не задава въпроса как от едно момче, което през 2013 г. декларира едва 50 000 лв., днес Шиши получава 21 млн. лв. само от “дивиденти”.  Бойко и Гешев изглеждат слепи и за двамата. 
Наглостта им стигна дотам, че да променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро. Когато премиер и главен прокурор прикриват и защитават замесени в нелегален трафик лица, това е ясен признак, че държавата е управлявана от мафията“, допълва Васил Божков.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук