Лидерът на Воля беше обграден от противници и поддръжници и освиркан по време на интервю

Лидерът на Воля Веселин Марешки направи първия си коментар, след като партията му даде подкрепа на ГЕРБ за внасяне на проекта за нова Конституция.

Зам.-председателят на Народното събрание беше обграден от противници и поддръжници по време на интервю за NOVA. Марешки беше освиркан, докато се опитваше да обясни, защо е дал подкрепата си на управляващите.

„За съжаление българският народ е разделен заради хора като президента Радев, който се опитва с вдигнати юмруци да прави тези провокации”. Това заяви в предаването „Здравей, България” лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.  

„Една част от хората харесват тези, които блокират пътищата и създават смут, бият полицаи и млади жени. Има и такива, които разсъждават нормално и подкрепят нормалните български граждани”, коментира още Марешки.

Той отхвърли обвиненията, че депутатите му са подкрепили проекта за нова конституция на ГЕРБ срещу две концесии – тези на плажовете „Кабакум – Север 1” и „Кабакум – Север 2”. Според обвиненията едната концесия е взета от майка му, а другата – от бивш депутат от ВОЛЯ.  

„Чух такова внушение от президента Радев. Това е много жалко, защото само човек, свикнал да работи по този начин, може да прави такива внушения”, заяви Марешки.

„Всеки ден правя бизнес сделки, имам много сътрудници. Това няма нищо общо с политическата ни дейност”, допълни лидерът на ВОЛЯ.

Неговата прогноза за мандата: „Управляващите го казаха, това си е техен проблем. Виждам, че вървят към приключване на мандата. Най-вероятно това ще се случи”.

„Приветствам нормализирането на ситуацията, че българският народ се освободи от анархията. Не приветствам биенето на полицаи, жени, деца. Трябва да се върнем към нормалността. Явно, че кокалът е много голям и хора, които са се облажвали, искат отново да го захапят. Ние нямаме интерес да сме народни представители”, каза Марешки.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук