„Още не мога да се почувствам нормално“, посочи той

Вчера съм провел над 200 телефонни разговора. Още не мога да се почувствам нормално, нещата ще се оправят. Синът ми е добре. Това каза за bTV собственикът на „Хиполенд“ Мариан Колев по повод проверките във веригата му.

„Бях изненадан, някъде към 3:30 ме потърси министърът на вътрешните работи Христо Терзийски. Беше доста коректно, спокойно, само, че той ми сподели, че е изненадан и ядосан, от това, което се случва. Поинтересува се за сина ми, за това което се случва. Той беше сърдит, че нещо става без неговото знание. Една такава акция ме тревожи, нещо ако минава през главата на министъра, кой натиска копчето, кой казва да“, посочи той. 

„Всички тези институции са длъжни да правят проверки. Изненадата е, че едновременно три различни инстанции да дойдат на проверка и случайно да съвпада с някакво изявление, което съм дал във фейсбук страницата на фирмата ни. Някой път случайностите са прекалено случайни“, допълни той.

„Дали сме некоректни или не – могат да кажат нашите клиенти, партньори, доставчици. С някои от тях сме от 15 години заедно. Всички ни уважават. След съобщението за акцията, тази реакция ме втрещи, благодаря на всички граждани. Това показа имиджа ни в очите на обществото“, добави Колев. 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук