/ Правителствена информационна служба

Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремира

Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремира и министър на отбраната Красимир Каракачанов. В него той изразява възмущението и недоволството си от него. 

Припомняме, че преди 2 дни Недевски и Кракачанов си размениха остри репллики. Вицепремиерът попита протесриращия дали той е народът. 

Каракачанов към протестиращ: Ти ли си народът? Ти може да не искаш и майка си? (ВИДЕО) „Отворено писмо до нещото Каракачанов!Каракачанов, няма да се обърна с Господин Министър или Господин Вицепремиер към теб, защото за мен ти си една голяма 0!!! Един прост човек, облечен във власт! Вчера в диалог помежду ни,си позволи да намесиш майка ми. Много подло, мерзко и просташко, типично за теб. Майка ми(лека и пръст, почина преди две години), беше достоен човек, за разлика от теб. С повече от 40 години трудов стаж. Време,през което е градила и съзидавала това,което ти и твоите колеги от това мракобесно за България правителство, да разпродавате на безценица и да крадете! През времето, когато ти агент Иван, си си писал доносите, тя е работила за бъдещето на тази страна! Каракачанов, не тая злоба и омраза към теб, защото съдбата достатъчно те е намразила,за да те създаде такъв. Безразличен си ми и безличен! Съвет от мен – за в бъдеще, не си позволявай да намесваш майките ни! За нас те са святи! Видно е, че за теб освен власт и пари, други ценности не съществуват. ОСТАВКА!!!С голямо неуважение: Петър Недевск

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук