Той коментира и какви биха били неговите мерки за подпомагане на бизнеса и обществото

Една опозиция не трябва да бъде само кряскаща, а предлагаща и градивна, а не само да се оплюват опонентите. Казва се, че този парламент работи само заради ПП „Воля“. В момента допълнителните 50 лв., които пенсионерите получават като добавка, са благодарение на партия „Воля“, защото ни няма, парламентът ще се разпусне и се отива на избори. Това коментира лидерът на ПП ВОЛЯ Веселин Марешки в ефира на БНТ.

„Трябва да има градивност, тепърва гледаме и числата за новия бюджет. До голяма степен ще подкрепят Бюджет 2021, но ще имат и свои предложения за поправка. Ако ние бяхме не само подкрепящи, а и изграждащи бюджета добавката към пенсиите ще бъде 100 лв., а мярката 60:40 щеше да бъде 100:0. Това е нормално и щеше да се усети от бизнеса. Има достатъчно пари, парламентът е гласувал и рамка за теглене на дълг. Ние не трябва 

Марешки критикува президента Радев, призова го да замълчи, тъй като е бил на заплата и бюджет не е правил. „Ако БСП бяха на власт щяха да правят също, а ГЕРБ да ги критикува. Президентът цял живот е бил на заплата, не е правил нито един бюджет и по-добре да замълчи. То се видя – вдигнат юмрук и се покри после на топло в Президентството, а хората мръзнат по площадите“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук