/ Министерския съвет
/ Министерския съвет

„Затваряхме държавата в началото, защото не знаехме какво е“, каза още той

„Няма да има затваряне на държавата. Напротив. Сега, като ръководител, се чувствам най-сигурен. Знам какво е първата седмица, какво втората, кога е тежкото. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват”. Това заяви премиерът Бойко Борисов от личния си профил във Facebook. „Искам да поздравите лъжливите сайтове с вудумагиите и измишльотините. Как не ви е срам?“, допълни той.

„Затваряхме държавата в началото, защото не знаехме какво е. Това даде ефект. Сега вече знаем. Сега знаем, че само самодисциплината и грижата за другия човек спасяват. Държавата няма да спира”, каза още премиерът.

„Гладен няма да оставя никой. Ваксините започват да излизат. Февруари, март, април ще изправя държавата. Не се подвеждайте по лъжците, те целяха пуч. Те искаха да няма парламент, да не може да се взимат решения, да няма финансиране на системи, държавата да се срути и да направят президентска република“, коментира Борисов.

„12-ти ден. Надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм, чувствам се достатъчно уверен, за да уверя хората да преодоляват вируса”,  допълни той.

„Разчитам на моите юнаци – докторите, сестрите лекарите. Сменяйте протоколите, едните антибиотици дават резултат, другите не – въртете ги. Вие разбирате повече. Помагайте на всеки един човек. Не вярвайте на смрадливите, които… Това е престъпление, което правите, да лъжете от мое име. Пазете се. Хватката е да се пазим и да не се заразим повече от необходимото, масово. 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук