Тълпи от хора се стичат към Белия дом малко след като секциите в страната започват да затварят. 

Множеството очаква изборните резултати, а властите са подготвени за реакциите след оповестяването на победителя. Вчера посолството на България във Вашингтон предупреди за възможни размирици след изборния ден.

От няколко дни в столицата и останалите големи градове се готвят за такива. Почти няма сграда в близост до Белия дом, която да не е облицована срещу евентуално нападение.

Aтмосферата пред резиденцията на Тръмп остава спокойна, свири музика, младите хора пеят песни, около двеста души се разхождат и си правят селфита с куклата „Тръмп“. На стената на една от сградите се проектират телевизионни новини. На известно разстояние от тълпата дежурят полицаи. В околните улици има голям брой патрулни коли.

Социологическо проучване от последните дни показва, че 20% от американците очакват нова Гражданска война след изборите. Анализатори коментират, че ситуацията е абсолютно безпрецедентна. Около Белия дом е започнало изграждане на втора висока ограда, въпреки че преди години достъпът дотам беше свободен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук