Офанзивният френски футболист Габриел Обертан ще присъства на първата тренировка на Левски в началото на следващата година, французинът е много близо до договор със сините и в момента има само дребни детайли по сделката, научи MAXNEWS. На практика няма пречки за преминаването на 31-годишния футболист на „Герена“, тъй като Обертан ще разтрогне договора си със своя отбор Ерзурумспор по взаимно съгласие.

Очаква се французинът да пристигне в София в началото на следващата година, когато ще се водят финалните разговори между двете страни. Така той ще се включи от самото начало на подготовката на Левски, която ще започне на 6 януари/

Все още не е ясно къде ще бъде проведен лагер на „сините“ и какъв брой контроли ще изиграят.

31-годишният атакуващ полузащитник ще получава тавана на заплатите, но ръководството на столичани е преценило, че това няма да е проблем след подписването на договора с новия генерален спонсор на клуба.

Това е отлична новина за Славиша Стоянович, който е настоявал да има на разположение играча от самото начало на подготовката. За идването на Обертан при сините активно помага бившият им собственик Спас Русев, който потвърди това пред Gerena.bg.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук