Снимка: levski.bg
Снимка: levski.bg

Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще даде шанс на няколко юноши по време на двете контроли, предвидени по време на паузата за националните отбори. Първата проверка е в неделя срещу Локомотив София на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и ще стартира в 16:00 часа, а на 3 април ще играе и срещу Сливнишки герой.

Причините за това са две. От една страна, треньорът на сините иска да види по-добре качествата на талантите от школата, които се представят успешно в Елитните първенства до 17 и 19 години.

Другата е, че не може да разчита на голяма бройка играчи. Седем футболисти бяха повикани в различните национални гарнитури. Мартин Райнов е с мъжкия тим на България за срещите от световните квалификации, докато Патрик-Габриел Галчев е с младежката селекция. Марин Петков е с тима до 19 години, а Йоан Загоров, Антоан Стоянов, Виктор Василев и Асен Митков са с отбора до 17 години, докато Мартин Петков е с коронавирус.

Отсъстващи заради контузии ще са Ребин Сулака, Начо Монсалве и Борислав и Радослав Цоневи. Едва ли Стоянович ще рискува с включването и на възстановения Андриан Краев.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук