Tим Колт – псевдоним, поставен на изверг от съда в Австралия, докато тече разследване срещу него, е направил 18 деца на дъщерите и дори внучките си. Бруталното кръвосмешение, което няма прецедент в криминалните хроники, се е случило във ферма. В нея Колт, заедно със синовете си, са изнасилвали собствените си деца, внучките си, сестрите си.

Гаврите са ставали в палатки на двора на фермата. Сн.: nzherald.co.nz

До ареста му се стига след неволна реплика на едно от момичетата в училище. То казва – „Сестра ми е бременна, но не знам кой от братята е бащата“.

Именно тогава социалните служби и властите започват разследване на извратената фамилия.

В дъното на извращенията седял именно бащата, чиято самоличност се крие от съда, докато тече разследването срещу него. Имената на жертвите също са променени.

Децата са живеели в бараки, в които дори родните им братя са ги изнасилвали. Сн.: nzherald.co.nz

В съдебните протоколи те фигурират като Ронда, Бети и Марта. И трите са родили деца от собствения си баща, които също са били изнасилвани. В грозните сцени, се включвали и братята на момичетата.

Разследването започнало още през далечната 2012-а година и тече и в момента. С нахлуването на органите на реда във фермата на ужасите, били намерени мръсни стаи, а в тях заключени деца, които били редовно изнасилвани.

Момиче, което се изпуснало за бруталното си семейство в училище, е причината за разследването и ареста на насилниците. Сн.: nzherald.co.nz

Цялото семейство, голяма част от което, било плод на кръвосмешение. Фамилията се състояла от 38 души.

18 от децата били на Колт от собствените му дъщери – 13 от Бети, четири от Ронда и едно от внучата му Райлин.

Извращенията обаче не спирали до тук. Племенник на Скот, който в папките по делото фигурира като Родерик, е бил признат за виновен за изнасилване на племенницата си, която пък е и негова сестра. Жертвата, описана като Петра, пък е биологично дете на Тим Колт и Бети Колт. Изнасилването е станало на задната седалка на колата на Родерик.

Всички деца във фермата били плод на кръвосмешение. Сн.: nzherald.co.nz

Пред съдия тя разказва, че никога през живота си не е ходила на училище, живеела във фермата, а всичките й „лели, чичовци и братовчеди, спели заедно“.

Всички деца във фермата били плод на кръвосмешение. Сн.: nzherald.co.nz

Голяма част от семейството получиха различни присъди, други път бяха оправдани. Част от наказанията включват по няколко години затвор, други са с по няколко месеца заради лъжесвиделтване. Делото обаче продължава, тъй като част от подсъдимите са пропуснали да обжалват в срок наказанията си.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук