Снимка: levski.bg
Снимка: levski.bg

Временно изпълняващият длъжността старши треньор Живко Миланов привика още един юноша да тренира с първия отбор. Помощникът на Славиша Стоянович вече може да разчита на 19-годишния Богдан Костов. Младокът може да играе на всички позиции по десния фланг. По-удобната за него е крило, но добре се справя и като краен защитник. В последните двубои Миланов залага на десния фланг на отбраната на Ивайло Найденов, но той понася много критики за представянето си.

Като бек може да играе и дошлият под наем от кипърския АПОЕЛ Драган Михайлович, но в последно време швейцарецът по-често е използван като крило. С повиквателната за Богдан Костов Миланов цели да има още опции за десния фланг след напускането и на Насиру Мохамед.

Добрата новина от спортно-техническа гледна точка е, че лазаретът на сините вече е почти празен, след като Матео Стаматов започна тренировки наравно с отбора, а скоро това трябва да стори и Симеон Славчев, който изкара инфекция от C0VID-19, пише „Тема спорт“. Вече готов за игра е и Начо Монсалве. Близо до завръщане на терена са и близнаците Борислав и Радослав Цоневи.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук