Снимка: levski.bg
Снимка: levski.bg

Левски се раздели с четирима от легионерите си, но скоро предстои да се случи същото с още двама от тях. Нищо, че на „Герена“ се появи светъл лъч с привличането на нов спонсор. „Сините“ имали намерение да задържат поне до зимата Драган Михайлович. Швейцарецът със сръбски корени обаче е бил категоричен, че ще търси ново предизвикателство в кариерата си, въпреки че в София му харесва. Такава е била и уговорката му с Живко Миланов, който използва връзки в Кипър, за да го докара, пише „Мач Телеграф“.

Михайлович беше привлечен в АПОЕЛ като негов заместник, но не успя да пасне там и се стигна до раздяла с гранда. Така през зимата се озова на „Герена“, където първо се изявяваше като десен бек, а след това като крило и вътрешен халф. „Сините“ обаче смятат, че той е изключително ценен, заради съветите, които давал на младите играчи. На Коматево ясно се видя влиянието му, когато не спираше да обяснява на младоците около него какви позиции да заемат.

Бари пък очаквано се оказа трансферна грешка и просто ще доиграе сезона на „Герена“. И за двамата обаче минутите в Левски ще бъдат плюс във визитката.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук