Страшен инцидент с Азис, публиката пищи ужасена (ВИДЕО)

Фолк звездата Азис наскоро е преживял кошмарно участие, което завършило с нелеп инцидент. Наш репортер се натъкна на скандално видео от случката, която изправи на нокти цялото претъпкано заведение. 

Краля на фолка се претрепа жестоко, падайки в пространството между сцената и барът. Вижда се колко силно удря главата си, а писъците на публиката допълнително внасят яснота за страшния инцидент. 

Преди да се озове на пода, Азис казва на микрофона на някого, че го обича. Явно запленен от обекта на неговите чувства, той губи почва под краката си. Опитва се да стигне по-близото до публиката, но се подхлъзва и удря жестоко главата си. 

След като се пипа за главата, Азис вгига ръце към своята публика, като че ли иска да ги успокои, че е жив и здрав. за съжаление видето приключва тук и не става ясно дали е продължил да пее същата вечер или е решил да потърси лекарска помощ и да провери да няма мозъчно сътресение.

Предстои да видим доколко падането е било сериозно и дали ще се появи на предпоследния лайф на „Като две капки вода“ тази вечер. /show.blitz.bg

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук