Бойко Борисов / МС, пресцентър
Бойко Борисов / МС, пресцентър

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра в централата бивши министри и млади хора от партията.

Експремиерът коментира скандалите с подслушванията на политици и по думите му вече хората не вярват на тях: „Цяла седмица не казват нищо – кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой, като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек… на филета. Само това не са ми пришили. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър“, каза пред младите Борисов.

„До ден днешен няма нищо реално, защото не е имало. Толкова се объркаха и паникьосаха, че трябва бързо да зашият нещо. Опитват да направят “Костинброд 2”. Понеже нямат нищо, сменят началници и ще влязат в стопанствата да търсят нещо. Ако не намерят, ще изфабрикуват за нас. Така както фабрикуваха миналото лято. Ще режат, ще сглобяват. Те, ако имаха, щяха да излязат и да са ни убили вече”, каза още лидерът на ГЕРБ и се обърна към служебния вътрешен министър и вицепремиер Бойко Рашков, който обяви, че ще даде повече информация по подслушванията, когато  реши: “Той щял да решава кога да излезе и да каже?! Това може, ако си шеф само на “Плод и зеленчук”. Да затвориш сергията и да си решиш кога да продаваш!”.

По думите му това е правено в България през 1944 година. „Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър“, посочи лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов вече хората не вярват на обвиненията за подслушване: „Фабрикуват в момента, трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им вярват за тези подслушвания“, допълни той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук