Левски от доста време се изгражда като клуба на парадоксите. Един от тях се оформи и около нападателя Илия Димитров, който през миналия сезон записа само 203 минути на терена, през които не вкара гол, но си изкара червен картон. От „Герена“ разкриха, че към днешна дата юношата на клуба държи тавана на заплатите в Левски, пише „Мач Телеграф“.

Според слуховете той единствен от българите е отказал да си намали месечното възнаграждение, след като клубът беше ударен от тежка финансова криза. Така Левски му дължи по 10 000 лева на всеки 30 дни, а именно тази сума беше оформена като таван на заплатите в „синия“ клуб миналия сезон.

Реално Илия Димитров така или иначе не взима заплата, защото той е от футболистите, на които Левски дължи по няколко месечни възнаграждения. Нападателят може да разтрогне контракта си по вина на клуба и после да търси парите си от съда.

Само за сравнение в Левски към момента има футболисти, които са си намалили близо 5 пъти заплатата, за да помогнат на клуба в тежкия момент. Разбира се, става дума за играчи, които са подписали при много по-добри условия от тези на Илия Димитров.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук