/Istock
/Istock

Освен, че е имала сексуални отношения с тийнейджъра, педагожката му е изпратила „десетки снимки и видеоклипове“

Учителка от американския град Томбъл, щата Тексас, е попаднала в ареста заради това, че е правила секс с тийнейджър и е обвинила самия ученик за случилото се, съобщава Gruntstuff.

31-годишната учителка по английски език Марка Бодин е арестувана въз основа на обвинения в „постоянно сексуално насилие“, отправени срещу нея от бивш ученик. Според думите на жертвата Марка Бодин го е насилвала в продължение на две години и половина.

Жената се явила в съда в понеделник, 21 юни, и е заявила, че един от бившите ѝ ученици я е „тормозил и заплашвал да се самонарани“.

Разследването обаче установява, че учителката от 2018 г. е имала сексуална връзка с момчето, което по време на процеса е било само на 16 години.

„Изглежда, че това е един от онези случаи, в които извършителката се е възползвала от доверието на дете за свои собствени цели“, казал е началникът на полицията в Томбъл Джефри Бърт.

Бодин вече е признала, че е имала сексуални отношения с ученика, както и че му е изпратила „десетки снимки и видеоклипове“. Педагожката вече е освободена под гаранция от 100 000 долара. Полицията е съобщила, че в момента се провежда „безпристрастно разследване“ на инцидента.


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук