Големият таран на Левски от 70-те години – Георги Цветков – Цупето, коментира пред „Мач Телеграф“ първите две контрола на „сините“. Той е на мнение, че отборът се е представил прилично срещу пловдивските грандове на фона на състоянието на клуба.

„На този етап от подготовката и в това положение, в което сме, момчетата не стояха зле на терена. Разбира се, трябва да отчетем също, че това бяха контроли, както и кои са съперниците. Вижда се, че двамата братя Цоневи са най-добрите футболиста в отбора. Здравко Димитров също има качества и трябва да ги показва по-често. Доколкото чувам тримата остават, което е добре. Ако останем в този състав, разбира се, че това няма да бъде Левски, който всички искаме да виждаме. Но такова е положението в момента“, заяви Цупето. Най-важно за него е да бъде привлечен опитен вратар.

„Това е „психарски“ пост. Може да пази супер, но вкарат ли му гол след негова грешка – да се срине психически. Затова ни трябва някой опитен. За съжаление трудно ще дойде такъв при условията, които може да му предложи Левски. Пламен Илиев, ако си тръгне от Луцогорец, би бил идеален вариант. Но след като е бръкнал в хубавата манджа в Разград, трудно би дошъл обратно в Левски. Тимът ще се види реално на какво ниво е, когато започнат официалните мачове“, добави още треньорът на Левски от есента на 1996 година.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук