Спортният директор на Локо Пд Георги Иванов надъха нападателя на тима Георги Минчев.

„Знам какво да е да си нападател и да не вкараш в 2-3 мача. Ставаш неуверен, имах разговор с него. Казах му да мисли само за гола“, призна Гонзо в предаването „Домът на футбола“.

За реванша със Словачко, той заяви: „Който направи по-малко грешки, той ще продължи напред. Шансът беше на наша страна в първия мач и взехме сериозно предимство. Ако все още важеше правилото за гол на чужд терен, Локомотив щеше да има още по-голямо предимство, но пък правилата са такива. Ще е интересно“.

„Локомотив изграждаше своя отбор повече от 2 години, преди първата спечелена купа. Обрахме плодовете на този отбор. Това, че си тръгна цялата защитна линия, наруши целия синхрон. Но взехме футболисти с качества, които сме гледали дълго, преди да привлечем. Трябва колкото се може по-бързо да свикнат с живота и футбола в България“, призна Гонзо.

„В някои държави във второто ниво на футбола дават повече пари от нас. Нормално е интерес да има към футболистите ни. И като стане това, главата му се обърква, 3-4 такива случаи имахме на лагера. Ние не можем да пуснем всички и след това да вземем 15 нови. Всички оферти ще обсъждаме след реванша със Словачко. Нека са концентирани и спокойни момчетата“, призна Иванов и коментира случващото се на „Герена“.

„Наско дойде в труден момент. Не може Левски да изчисти дългове, да направи отбор и да е гранд. Сега се налагат млади играчи и след 2-3 години ще има отличен отбор“, завърши той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук