Ръководството на Левски възнамерява да направи опит да върне и Божидар Краев, пише Топспорт. Националът в момента е собственост на датския Мидтиланд. Офанзивният футболист обаче не попада в сметките на треньора Бо Хенриксен.

24-годишният футболист не бе картотекиран за мачовете от Шампионската лига. Няма изгледи да бъде използван и в местното първенство.
Датският клуб едва ли би имал против да се раздели с Краев. През миналия сезон Божидар бе пратен под наем във Фамаликао, а преди това имаше престой и в Жил Висенте.

На “Герена” имат нужда от опитни футболисти. Левски търси играч за върха на атаката, а националът може да бъде използван там.
Митдиланд привлече Краев от “сините” през 2017 година. Той има договор за още един сезон. В Левски обаче може да се събере с брат си Андриан.

Левски продължава да е активен на трансферния пазар. “Сините” отправиха последна оферта към вече бившия си играч Драган Михайлович. Преди десетина дни универсалният футболист бе отклонил предложение на Наско Сираков да се завърне на “Герена”. Причината бе неразбирателство за финансовите условия. Тогава Драган е имал още няколко оферти. Той обаче все още няма нов тим, което показва, че преговорите с другите клубове, които го желаят, също са зациклили.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук