/levski.bg
/levski.bg

Двама чуждестранни футболисти са отказали на Левски, съобщава „Тема спорт“. С тях е трябвало да бъде подсилена отбраната. Преговорите обаче са пропаднали в последния момент.

Треньорът Живко Миланов държи да подсили защитния вал на тима. Към момента именно попълненията в ариергарда са най-много, но те не са достатъчни. След пробен период договор с Левски си заслужи юношата на клуба Христофор Хубчев. Той бе взет за ляв бек, където треньорът разполагаше единствено с Патрик-Габриел Галчев, който обаче е с пo-силен десен крак. След това по настояване на Миланов в състава бе взет централният защитник Христос Шелис. Кипърецът бе взет от АПОЕЛ Никозия – клуб,
в който премина част от кариерата на Живко. Именно от там сините взеха Драган Михайлович. Швейцарският универсален играч също пристигна на „Георги Аспарухов“ по препоръки на сегашния наставник. След това сините взеха още един ляв бек. Те си върнаха Иван Горанов. Бившият капитан пристигна от белгийския Шарльороа. Той ще играе на „Герена“ като преотстъпен. Преди година Горанов бе продаден за 125 хиляди евро на белгийците, но той рядко успяваше дори да попадне в групата на тима. Затова и пак облече фланелката на Левски.

Живко Миланов има нужда от още един или двама играчи в центъра на отбраната. Защото освен с Шелис за там разполага само с 20-годишния Георги Александров. В контролите там по принуда играеше Симеон Славчев.

Треньорът искаше за неделното домакинство да разполага и с друг играч на поста, но явно това няма да се случи.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук