Източник: GettyImages
Източник: GettyImages

Станимир Стоилов чака гаранции не от Наско Сираков, а от новия спонсор на клуба

Станимир Стоилов е готов да поеме Левски, но ще иска гаранции не от Наско Сираков, а от новия спонсор на клуба, че няма да има финансови сътресения. Това заявиха фенове на отбора пред БЛИЦ, които са се срещали с Мъри, за да разберат причините за неговата пасивност в тежки за тима времена.

Мъри бил категоричен, че сериозен разговор, обвързан с финансови ангажименти към играчите между него и Сираков, не е воден.

Ултрасите участвали в срещата твърдят, че Мъри имал две много важни условия, за да се върне на Герена. Те обаче не били насочени към Сираков,, тъй като Вълка не участвал с лични финанси в издръжката на клуба, а към новия финансов благодетел.

Първото условие било новият спонсор да гарантира, че ще плаща редовно през целия сезон договорените с играчите заплати.Второто му условие било да бъдат привлечени трима качествени футболисти, независимо дали са българи или чужденци, одобрени от него.

 Според Стоилов само при такива гаранции с хоризонт една година може да се работи и да се изисква от играчите да се раздават на терена.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук