Източник: GettyImages
Източник: GettyImages

Известният привърженик на Левски и бивш шеф на Тръст „Синя България“ – Васил Колев – разкри, че се урежда среща между Станимир Стоилов и PalmsBet. Вече се появиха информации, че любимият треньор на „сините“ фенове може отново да поеме столичния гранд, но с условието за финансова стабилност.

Той иска заплатите на футболистите да се изплащат навреме.Ето и какво написа Васил Колев във Фейсбук, без редакторска намеса:Можело значи. Макар и като реотанът включва година по-късно.Започнаха да излизат тук там вече детайли от срещата Стоилов – фенове. Да уточним – среща между Стоилов с групата „Ултрас Левски“, на която феновете обяснили колко са разочаровани от управлението на Сираков. Това ме кара да смятам, че Сираков трудно има бъдеще в Левски, след като зад него остава само малка група „сектанти“ плюс близкото обкръжение.

Както винаги реакцията е закъсняла. Година по-рано ако се бяхме сетили, че става беля, защото Сираков се прави на ударен да освободи компрометирани служители, Левски нямаше да мине през тези проблеми. Сега пак е спасяем, но по-трудно – хем може да изпадне, защото ни бият като тъпан, хем може да не вземе лиценз заради глупости като тази с Хубчев.Закъсняла беше реакцията и със Спас Русев. Когато тръста му скачаше, другите обвиняваха тръста. Същото беше с Иво Тонев.

Когато ставаха скандалите в УС и разкрихме какво се случи, обвиниха ни, че сме го напрягали.Но нека махнем с ръка. По-добре късно да включиш, отколкото никога. Да видим следващите стъпки! Засега се урежда среща на Мъри с Палмсбет през един журналист-импресарио, който още се ослушва.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук