Снимка: levski.bg
Снимка: levski.bg

След като изпусна Преслав Боруков, Левски може да се размине с още една от целите – Драган Михайлович, пише „Мач Телеграф“. На „Герена“ чакат с нетърпение той да се завърне и да подсили отбора, но нещата отново са се закучили. Причината за това е Тимур Кецбая. Грузинецът, който е с тапия от родната треньорска школа, е отправил оферта към Михайлович. В момента той търси десен бек за Анортозис и мениджъри са му препоръчали Драган.

Както е известно, швейцарецът със сръбски корени стана свободен агент, след като отношенията му със „сините“ приключиха. Той имаше договор с тях до края на юни.

Иначе Михайлович започна подготовка с Левски и дори даде индикации, че е готов да остане в София, ако финансовото състояние на отбора се подобри. Именно това се очаква да се случи, след като на „Герена“ подпишат нов спонсорски договор с Palms Bet. Въпреки това Михайлович се е оглеждал и за други оферти. А тази на Анортозис със сигурност е по-добра от тази на „сините“, чийто таван на заплатите е 10 000 лева. Освен това той е добре познато име на острова на Афродита, където се подвизаваше в АПОЕЛ преди да приеме предложението на Левски. Той бе привлечен от гранда за заместник на Живко Миланов, който пък изигра основна роля за идването му в София. Очаква се Михайлович да реши бъдещето си днес или най-късно утре.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук